23. – 31. august 2020
Rejseperiode
Maldiverne
Lokation
Let øvet – professionel
Niveau
8 nætter
Varighed

Surf rejse | Maldiverne | The Bucket List tur

Den ultimative surf rejse for os har altid været en bådtur til Maldiverne, nu skal den drøm tjekkes af på vores og jeres Bucket List, for nu er båden lejet og vi er klar til en helt fantastisk surf oplevelse i august 2020… Maldiverne er berømte for deres helt fantastiske surfing vibe, varmt vand og helt perfekte bølger og de bølger skal vi fange…

Man skal selvfølgelig kunne surfe for at tage med på denne tur, men man behøver ikke at være super dygtig. Der er både bølger til den advanced surfer og til den let øvede og fordi vi har lejet en ekstra lille båd, så kan vi nemt deles op i niveau og surfe forskellige bølger… En ting er sikkert, det er at vi kommer til at rykke vores surf niveau helt vildt på den her tur. Det er ikke muligt at få surf lektioner på turen, men vi hjælper alle hinanden så vi kan blive bedre.

Ombord på båden

Vi kommer til at bo på den smukkeste og mest luksuriøse 90 fods båd med plads til 14 personer ombord udover personalet – vi har egen kok der kommer til at kræse for os og vi kommer til at smage en masse lækre lokale råvarer, vi får egen skipper, surfguide, fotograf, tjener mv. ombord – i alt 8 personer, som skal sørge for at forkæle os og finde de bedste bølger til os hver dag. Vores vigtigste opgave er at surfe, hygge og spise lækker mad i det smukke Maldiverne.

Båden har 7 store kahytter, dvs. vi bor to og to sammen. Båden vil sejle os rundt imellem de mange smukke øer i det turkisblå hav og finde de bedste bølger til os hver dag – og så får vi også mulighed for at få sand mellem tæerne, når vi lægger til ved de mange smukke hvide sandstrande og små fiskebyer. Udover flybilletten er alt inkluderet i prisen også transporten fra lufthavnen til vores båd.

Derudover har båden en stor bar og spiseområde, AirCondition og soldæk. Der er både en Dinghy (en lille gummibåd) og Dhoni (en typisk fiskerbåd fra Maldiverne) til rådighed, samt snorkling og fiske udstyr. Derudover har båden også TV- og DVD afspiller samt musik anlæg.

Maldiverne

Maldiverne består af en række øer i det Indiske Ocean, sydvest for Indien, med tyrkisblåt vand og hvide sandstrande. Udover surfing, så har Maldiverne også en masse andet at byde på og der vil være rig mulighed for snorkling i smukke omgivelser blandt koraller og farvestrålende tropefisk. Det er tilmed muligt at spotte delfiner, havskildpadder, hvalhajer, mantarokker og barracudaer.

Tag med De Brede Planker på en uforglemmelig bådtur til surf paradiset Maldiverne i august 2020.

Se flere af vores surf rejser her.

 

 

Flyv til Malé International Lufthavn
Flyv fra Malé International Lufthavn
Inkluderet
8 nætters logi på båd Leje af båd
Morgenmad, frokost og aftensmad Leje af Dinghy
Surfguide / Fotograf Leje af Dhoni
Vand, kaffe/te og snacks alle lokale skatter
Transfer fra Malé til båden t/r
Ikke inkluderet
Flybillet
alkohol, øl og vin

Flyrejsen til Surf Rejse | Maldiverne

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Dog er det meget let at finde flyrejser til Maldiverne, som kan fås til omkring 5.000 dkk. tur/retur. Når man flyver til Maldiverne, skal man flyve ned til Malé lufthavn.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Malé i Maldiverne:

Vi vil gerne hjælpe med at finde flybilletter – skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

1

Dag 1: Ankomstdag

Vi mødes i Male lufthavn om eftermiddagen, hvor du vil blive transporteret over til vores båd sammen med de andre gæster. I bliver indlogeret i båden, og der vil være information omkring den følgende uge.

2-7

Dag 2-7

Disse dage er surfing-dage, hvor du blot skal nyde de fantastiske omgivelser. Hver dag efter morgenmaden sejler vi ud på jagt efter den perfekte bølge… det er op til os hvad vi lyst til udover surfing – vi kan fiske, snorkle, sejle ind til en af de mange øer eller bare solbade. Vi har udover vores båd også lejet en Dinghy og en Dhoni.

8

Dag 8: Afrejsedag

Vi bliver sejlet tilbage og bliver transporteret til lufthavnen.
Tak for en god tur!

Båden har 7 store kahytter , 6 af dem med dobbeltseng og den sidste med dobbeltseng og en enkeltseng..  Ombord vil der være en lokal kok der sørger for maden samt tjenere, surfguide, fotograf skipper mv. I alt 8 personer der skal forkæle os. Vi spiser i bådens store fællesrum med sofa lounge og spisebord samt bar. Det er også muligt at hænge ud på det smukke soldæk i teaktræ.