August – Juni
Rejseperiode
Marokko
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Luksus surf camp Marokko, Imi Quaddar

Vi kan ikke få nok af Marokko og har fået endnu en surf camp dernede. Vi er vilde med landet, både deres gæstfrihed, deres kultur og ikke mindst at de fantastiske forhold til både surfere der er nybegyndere og øvede – og så er der varme hele året, kun 4 1/2 time fra Danmark… Vores nye luksus surf camp i Marokko ligger i den lille kystby Imi Quaddar, tæt på Agadir og lidt længere oppe ad kysten end vores første camp i Tamraght. Imi Quaddar er en lille fiskerby med hvide sandstrande og med en fantastisk udsigt til atlas bjergene i baggrunden. Det er muligt at surfe lige uden for campen, som har nogle fantastiske beach-breaks og når man kommer tilbage til campen, er der mulighed for yoga og en svømmetur i poolen. Der er en del cafeer og restauranter i landsbyen, men det føles stadig meget lokalt, da byen ikke er overrendt af turister, men har mere den hyggelige surfervibe over sig.

Surfundervisning eller surfguiding?

På vores vores luksus surf camp i Marokko gør vi alt, hvad vi kan for, at din tur bliver helt unik. Du har mulighed for at vælge lige præcis den form for undervisning eller guiding du ønsker. Undervisningen foregår ved, at instruktørerne fortæller dig præcist, hvad du skal arbejde på for, at du kan udvikle dit surfniveau mest muligt. Den anden mulighed er surfguiding, som er for surferen der ikke har brug for undervisning men istedet har brug for at udfordre sig selv. Man tager med guiden ud og finder dagens bedste surfspots. Derudover kan man i tillæg til ovenstående vælge en surf & yoga pakke som inkluderer 2 gange yoga dagligt. Eksempler på et dagsprogram for alle tre surfpakker kan ses under fanen program.

Marokko er kendt for at have nogle af verdens bedste bølger og helt perfekte point-breaks og Marokko skuffer nærmest aldrig.

Når du booker, kan du vælge en pakke med eller uden surfundervisning / surfguiding og fortælle os om du er begynder eller intermediate. Hvis du er begynder får du surfundervisning, som indeholder to timers morgenlektioner med instruktør og fri surf med opsyn om eftermiddagen. Hvis du er intermediate, kommer du ud med vores surfguider, hvor du vil blive kørt ud til de bedste surfspots sammen med guiden..

Hver morgen er der yoga lektion for alle, hvis du vil have mere yoga, er det muligt at tilvælge en 1,5 times session om aftenen. Vi spiser sammen på campen og der er lækkert hjemmelavet mad hver dag, og så er der en virkelig hyggelig stemning på campen.

Flyv til Agadair/Marrakech
Flyv fra Agadair/Marrakech
Inkluderet
Indkvartering Daglig surfundervisning eller surfguiding
Morgenmad, frokost og aftensmad Surfudstyr
Et marrokansk madlavningskursus Transfer t/r Agadir lufthavn el. busstation*
Ikke inkluderet
Flybillet
Tilvalg  Eget værelse: 1280,- pr. uge

*Transfer er med i prisen. Hvis I lander mellem 22-06 vil der være et tillæg.

 

Rejsen til vores luksus surf camp i Marokko

Flybilletter er ikke inkluderet i pakkeprisen, men det er heldigvis let og ofte ganske billigt at flyve til Marokko. Flytiden fra Danmark er faktisk kun ca. 4½ time og flybilletter kan fås helt ned til 750 DKK tur/retur.

Selvom prisen kun inkluderer transfer til og fra Agadir, er det selvfølgelig også muligt at flyve til en af Marokkos andre byer og tage en bus til Agadir busstation, hvor man  i stedet kan blive hentet.

Man kan enten flyve til Agadir eller til Marrakesh, som hhv. har 40 min. og 3½ times transfer tid til hotellet. Hvis man flyver til Agadir, så er transfer inkluderet i prisen. Flyver man til Marrakesh kan man tage en bus til Agadir busstation og blive hentet der. Det koster ca. 70 kr. og tager 3,5 timer. Info omkring bussen fra Marrakesh til Agadir kan fås her.

Norwegian Airlines flyver direkte til Marrakesh hele året og til Agadir i vinterhalvåret.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Marokko:

Ankomstdagen har ingen betydning, derfor skal du blot finde en afgang, der passer ind i dine ferieplaner.

Ved rejser på under 7 dage er transfer ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 300 dkr. tur/retur.

Nedenfor kan du se eksempler på hvordan en dag på vores forskellige surfpakker kan se ud. Vi gør opmærksom på, at nedenstående eksempler kun er vejledende og at programmet ofte tilpasses efter vejrforhold!

SURFUNDERVISNINGS PAKKEN

7.30

Morgen Yoga (Valgfrit)

8.30

Morgenmad

9.30

Afgang fra campen med instruktøren

12.30

Frokost på stranden

13.30

undervisning & fri surfing

16.00

Retur til indkvartering og hop en tur i poolen, slap af eller tag et par spil i spillerummet

19.30

Aftensmad

SURFGUIDING PAKKEN

7.30

Morgen Yoga (Valgfrit)

8.30

Morgenmad

9.30

Afgang fra campen med instruktøren til dagens bedste surf spot

Alternativt

7-9

Afgang fra campen med instuktøren (afgangstiden afhænger af vejrforholdene)

Morgenmad og frokost spises på vejen og man får derved minimum 2 surf sessioner

12.00

Frokost på stranden

13.00

Eftermiddags surf session

17.00

Retur til indkvartering og hop en tur i poolen, slap af eller tag et par spil i spillerummet

19.30

Aftensmad

SURF & YOGA PAKKEN

7.30

Morgen Yoga (Valgfrit)

8.30

Morgenmad

9.00

Surfguiding gæster har afgang fra campen

9.30

Surfundervisnings gæster har afgang fra campen

12.30

Frokost på stranden

13.30

Eftermiddags surf session for både surfundervisning- og surfguiding gæster

16.00

Retur til indkvartering

17.00

Aften yoga

18.30

Hop en tur i poolen, slap af eller tag et par spil i spillerummet

19.30

Aftensmad

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 2 anmeldelser
21. februar 2020

Marokko Luksus Camp – Kæmpe anbefaling herfra!

Mit navn er Anne Sofie, jeg er 26 år gammel og har en fire år lang surfkarriere bag mig. Jeg er forsvarende dansk mester i kategorien Wms Shortboard, og har bl.a. repræsenteret Danmark til EM, og VM i 2019. Jeg bor, og studerer i Haderslev. Ikke ligefrem en prangende surfdestination! Derfor rejser jeg ofte udenlandsk i søgen efter bølger- senest gik turen til Marokko.

Det er femte gang jeg besøger Marokko. Første gang jeg bor på De Brede Plankers Luksus Camp, og bestemt IKKE den sidste gang. Jeg har rejst mere end gennemsnittet, og boet på et hav af forskellige camps- men denne overgik min forventning x10! Først og fremmest ligger campen 2 minutters gåafstand fra strand og by. Faciliteterne er mange; morgen, og eftermiddags yoga, pool, bordtennis, loungeområde, kælderrum til boards m.v. Dertil er ejerne, og surfinstruktørerne meget passioneret omkring surfing, og ved præcist, hvor man finder de bedste bølger. Det resterende personale gjorde deres ypperste for at give os den bedste oplevelse. Og og og.. maden var utrolig lækker. Der blev bl.a. taget hensyn, og lavet specielle retter til vegetarer, glutenallergikerer, kræsne børn m.v.

Nok om det. Jeg havde valgt pakken inklusiv yoga og surf guiding (advanced), hvilket fungerer rigtig godt. Dagen startede ud med yoga på tagterrassen efterfulgt af morgenmad. Kl. 09.30 var der afgang til surf, og omkring kl. 16 var vi retur på campen. Her valgte nogle at slappe af, andre tog til eftermiddags yoga og vi drak en øl i solen. KL. 20 blev der serveret aftensmad, og efter det gik vi som regel i seng.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre, at besøge luksus campen i Marokko. Både garvede surfere, men bestemt også nybegyndere. Jeg rejste med to kammerater, men man kan også rejse derned alene, eller som familie, da fælleskabet vægtes højt. Dertil er Marokko en fantastisk surfnation, da man skal være usandsynlig uheldig, for ikke at kunne finde bølger. På mine fem rejser dertil, har jeg kunne surfe alle dage, og der findes altid bølger til de forskellige niveauer.

——————————-
De tre lifehacks:

– Lifehack 1: hvis du vælger gruppen advanced, vil jeg anbefale, at man medbringer neopren støvler/sko, da man i denne gruppe kan være heldig at surfe spots så som, Dracula, Boilers, The Slap m.v. hvor neopren sko kan være en god ide. Dette gør sig ikke gældende hvis man er nybegynder eller intermediat.
– Lifehack 2: jeg har flere gange været heldig, at kunne finde billige flybilletter på Lufthansas egen hjemmeside, hvor man man bytte sin almindelig kuffert ud med en boardbag (kvit,- og frit).
– Lifehack 3: tag til Marokko- du vil ikke fortryde det!!

26. februar 2020

Mine to børn på 10 og 12 og jeg var afsted på Luksus surfcamp i Marokko i vinterferien, og det kan absolut anbefales! Søde surf-instruktører, små hold, morgenyoga, fine værelser, fantastisk mad, gode værter der sørgede godt for os og skabte god stemning i campen.

Er man nybegynder som vi var, kan det godt anbefales at vælge et andet tidspunkt på sæsonen, hvor bølgerne er lidt mindre voldsomme. Ingen tvivl om, at vi skal tilbage!

Anmeld os!

Rating