Dec – april
Rejseperiode
Frankrig
Lokation
Øvet
Niveau
7 dage
Varighed

La Grave

En OFFPISTE skiferie i La Grave er både for grupper og individuelle skiløbere. Det er for skiløbere, der ønsker professionel Ski Guiding og så er det særligt vigtigt for os, at der er få personer pr. guide. La Grave er kendt som det største OFFPISTE område i verden med adgang via lift. Det er med til at gøre turen væsentligt billigere og samtidig give jer fantastiske ski forhold.

Vores ture til La Grave er opbygget omkring Ski Guiding, hvor der maksimalt er 5-6 personer pr. guide. Vores guides er i absolut særklasse. De har stor erfaring med at finde de bedst tænkelige OFFPISTE ruter. Her snakker vi terræn, der kan og skal tilfredsstille alle skiløbere. Hver dag sammensætter vi grupper, så du kommer ud med nogle, der er på dit niveau. Dette kan vi gøre, da vi har mange guides, der kan finde det helt rigtige terræn til dit niveau.Vi holder et kort briefing møde hver morgen. På mødet fortælles der om sikkerhed og hvad man skal være opmærksom på. Her drøfter vi også, hvilken OFFPISTE i kunne tænke jer.

Vi vil sørge for at ugen bliver så alsidig som muligt, så ikke to dage behøver at være ens. Vores lokale guider vil føre jer til “hemmeligt” OFFPISTE terræn, som ville ha været umuligt at finde på egen hånd og hvis forholdene skulle skuffe, så sørger vi for at transportere jer til andre skiområder i nærheden, hvor I nok skal få mulighed for at få slukket jeres OFFPISTE tørst!

Vi har forsøgt at arrangere den bedst tænkelige OFFPISTE skiferie i La Grave. Det betyder også, at vi lægger vægt på mere end skiområdet. Vi sørger eksempelvis for god fransk mad til aftensmad,  hver aften står den på 4 retters menu. Efter en dag i OFFPISTEN er der også mulighed for at tage ud og opleve La Grave by. Om man er til øl og lidt drinks eller en hyggelig gåtur i byen, så er der mulighed for begge dele.

Rejserne til La Grave går som udgangspunkt fra lørdag til lørdag. Der er dog også mulighed for at tilpasse turene specifikt efter behov, ønsker i dette så kontakt os på rejsmed@debredeplanker.dk

Vil du gerne have bjergene for dig selv, så prøv Catskiing i Makedonien eller Georgien. En anderledes OFFPISTE tur;)

Overblik

Flyv til Grenoble, Lyon eller Geneve
Flyv fra Grenoble, Lyon eller Geneve
Indkluderet
Standardværelse (dobbelt, twin eller triple)
Forplejning (Morgenmad & 4 retters aftenmenu)
Guiding (6 dage pr. uge)
Transport til La Grave og andre skiområde i minibus
Lavineudstyr (Lavineskovl, bipper, sonde.)
Ikke inkluderet
Liftkort
Offpiste- og rejseforsikring (kan tilkøbes igennem os)
Fly
Privat værelse (150,- tillæg pr. nat)
Transfer fra Grenoble, Lyon eller Geneve

Rejsen til La Grave

Flyrejsen og transfer er ikke inkluderet i prisen. Dog er det meget let og billigt at finde flybilletter til de relevante lufthavne, man kan ofte få flybilletter helt ned til 850 dkr. tur/retur.

For at finde fly, så kan du med fordel bruge nedenstående links.

Transfer til La Grave

Alt efter hvor du flyver til, så er der forskellige muligheder for transfer. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for at finde en transfer løsning, vi hjælper gerne.

La grave er et område i Hautes-Alpes, der ligger i det sydøstlige Frankrig. Området er særligt kendt for deres fabelagtige OFFPISTE forhold. Bjergene der ligger i området er en del af de Franske alper. Det meste skiløb i La Grave foregår på bjerget La Meijle. Særligt er La Grave kendt for deres stejle pister og uberørte pister. Ikke langt fra La Grave ligger Alp d’Huez, Vaujany, Serre Chevalier, Mongenevre, Sestrierre, Claviere and Pragelato. Skulle forholdene ikke være velegnede til OFFPISTE i La Grave, sørger vi for at tage til en af de førnævnte områder.

Priserne variere afhængigt af sæson. Nedenfor ses pris eksempler på en uges skiløb fra lørdag til lørdag for skisæsonen 2019. Lav sæson: 9.450 Høj sæson: 10.150,-  23/2/2019 – 2/3/2019 uge 9 (høj sæson) 2/3/2019 – 09/3/2019 uge 10 (høj sæson) 09/3/2019 – 16/3/2019 uge 11 (høj sæson) 16/3/2019 – 23/3/2019 uge 12 (høj sæson) 23/3/2019 – 30/3/2019 uge 13 (høj sæson) 30/3/2019 – 6/4/2019 uge 14 (høj sæson) 6/4/2019 – 13/4/2019 uge 15 (lav sæson)

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating