April – oktober
Rejseperiode
Kroatien
Lokation
Begynder – øvet
Niveau
4 eller 7 dage
Varighed

Havkajak | Kroatien | Molat

En havkajakferie til Kroatien er den perfekte kombination af adrenalin, kultur og natur. Oplev Kroatiens fantastiske natur, mens du padler i det smukke øhav. Man bor på den lille charmerende ø Molat, der ligger ca. 45 minutters sejlads fra byen Zadar.

De fleste vælger at tage en overnatning i byen Zadar dagen før de tager Katamaranen, hvor man tager videre over til ø’en Molat. De ugentlige havkajkture varer altid fra lørdag – fredag.

Prisen er baseret på at man bor to sammen. Såfremt man ankommer alene eller et ulige antal er der et “tom-sengs-tillæg” på 180 dkk pr. nat.

Havkajak guides

Vi benytter dygtige guides, der har stor erfaring med havkajak såvel som andre “outdoor aktiviteter”. Alle vores guides er meget rutinerede outdoor guider, der har stor viden og forståelse for den lokale kultur. Vores guides har erfaring med alt fra trekking til klatring, hvorfor de er de perfekte guides på sådanne ture. Deres store kendskab til lokalområdet betyder også, at de kender mange lokale perler, der ellers ville være umulige at finde. Alt det kan du drage nytte af, når du tager med på vores guidede havkajakture i Kroatien.

 

Ankomst Molat – Kroatien
Afgang Molat – Kroatien
Inkluderet
5 dages havkajak Lokal havkajak guide
6 overnatninger på lokale hoteller Morgenmad
3 aftensmad eller frokost Leje af havkajak
Instruktion i havkajak Cykel
Transportomkostninger på øen Molat
Ikke inkluderet
Flybillet
Resterende måltider
Færge billet fra Zadar – Molat
Færge billet fra Molat – Zadar

Rejsen til Kroatien

Turen ned til Zadar og over til ø’en Molat er ikke inkluderet i prisen. Dog er det meget let at finde rejser dertil. Der er et par forskellige måder hvorpå man kan komme til Zadar på.

Flyve til Zadar:

  • Det er mest oplagt at flyve til Zadar, da dette er tættest på destinationen. Der er typisk en mellemlanding hertil. Der er ikke brug for transfer fra Zadar lufthavn, udover en taxa til midtbyen eller ud til færgen.

Flyve til Split:

  • Man kan også vælge at flyve til Split, hvor man herfra skal have transfer til Zadar.
  • Man kan komme fra Split til Zadar ved bestilt transfer via os. Denne bil kan have op til 4 personer, og prisen er 135 euro, der betales direkte til chauffør. Turen tager 2 timer.
  • Du kan også selv stå for transport ved enten bus eller taxa. Taxa koster omkring 800 kroner, og tager 2 timer. Bussen koster omkring 200 kroner, og tager 4,5 time.

Flyve til Zagreb:

  • Tredje mulighed er, at flyve til Zagreb, hvor man herfra skal have transfer til Zadar.
  • Man kan komme fra Zagreb til Zadar ved bestilt transfer via os. Denne bil kan have op til 4 personer, og prisen er 230 euro, der betales direkte til chauffør. Turen tager 3,5 time.
  • Du kan også selv stå for transport ved enten bus eller taxa.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Zadar, Spilt og Zagreb i Kroatien er følgende:

Byen Zadar er en hyggelig gammel by med en masse interessant Kroatisk historie. De fleste bruger gerne en dag inden og efter i Zadar,  nyder atmosfæren, se seværdighederne og hygger sig på nogle af de mange caféer. Der er mange forskellige overnatningsmuligheder i Zadar.

Ring eller skriv endelig, så vil vi meget gerne være behjælpelige med at finde det rigtige for dig.

1

Dag 1: Ankomstdag

Tager båden fra Zadar til Molat, hvor guiden mødes med dig/jer. Man skal tage færgen fra Jadrolinija, som ligger i den gamle bydel i Zadar kl 13:00. Din havkajak ferie er begyndt 🙂

2

Dag 2

Udlevering af udstyr og padle til Dugi Otok og udforsker de gamle militær ubåde huler.

3

Dag 3

Tager til Zapuntel ser de fantastiske små koralrev, går i land på de små ø’er og ser nolge af de fantastiske grotter.

4

Dag 4

Vi får udleveret cykler og cykler til Zapuntel, får udleveret kajakker igen og padler over til ø’en Ist hvor vi hikker op til “Snow Lady” som har en fantastisk udsigt.

5

Dag 5

Padler til Jazi bugten, og nyder de små strande og lagoonerne på vejen.

6

Dag 6

Padler ned til den sydlige del af Molat, som er kendt for sit turquoise vand, bugter og små strande.

7

Dag 7: Afrejsedag

Tager morgen katamaranen tilbage til Zadar

En havkajak ferie i det Kroatiske øhav er den perfekte aktive ferie omgivet af den smukkeste natur. Vi sejler i havkajak rundt til forskellige ø’er oplever øde strande, traditionelle fiskerladsbyer, oplever små rev, skibsvrag og spiser lækkert økologisk mad på de lokale restauranter i området.

Området hedder Dalmatien som er en del af en national park. Det er kendt for sin smukke og alsidige natur med mange ø’er, utallige bugter, uspolerede strande i turkistfarvet vand. Det behagelige middelhavsklima gør at de bla. kan dyrke vin og oliven i området, som vi nyder godt af.

Pause fra Havkajakken
havkajak
havkajakferie
Havkajak
Dejlig havkajak rejse
Havkajak
Kursusugen

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 2 anmeldelser
3. august 2017

De 5 dages kajaktur på Molat bød både på store naturoplevelser og fysiske udfordringer. Hver dag oplever man nye sider af Molat og de omkringliggende øer, hvor vi både snorklede, cyklede og vandrede samt selvfølgelig roede havkajak.
Molat er en hyggelig lille ø med mange lokale kroater og her oplever man et andet Kroatien end de store byer tilbyder.
Marko, den lokale guide var venlig og imødekommende og jeg vil klart anbefalde turen til andre der godt kan lide naturoplevelser fra en havkajak.

12. oktober 2018

Kan anbefale, at tage denne tur med en super dygtig guide, som foruden kajakturene gav os en masser fif om kajaksejllads. Marco havde lavet et særdeles varieret program for de fire dage.
Vi følte os meget velkomne på den lille ø Molat, hvor der en fantastisk ro og masser af skøn natur.

Anmeld os!

Rating