VI ER I GANG MED AT PLANLÆGGE TUREN FOR 2021 OG ER KLAR MED NY DATO ULTIMO MARTS
Rejseperiode
Japan
Lokation
Øvet med OFFPISTE erfaring…
Niveau
10 dage
Varighed

Offpiste skiferie i nord Japan

Nu har du igen muligheden for at opleve vores Japan Powdertur på den nordlige side. Vores offpiste skiferie i nord Japan er for dig, der gerne vil stå i dyb puddersne i verdenskendte skiområder, og samtidigt opleve en spændende japansk kultur.

På 10 dage tager vi dig rundt på Japans nordligste ø, Hokkaido. Øen Hokkaido er en perfekt lokation for OFFPISTE skiløbere. Øen ligger sådan placeret, at den kolde luft fra Sibirien bliver ført hen over øen, hvilket resulterer i massevis af sne. Hokkaido er derfor kendt for sine 18 meters sne, som er tørt og perfekt til OFFPISTE. Landskabet er en smule anderledes, end i central Japan, som vores anden Japan Powdertur, Central er til.

Undervejs kommer vi forbi 3 skiområder, henholdsvis Niseko, efterfulgt af Central Hokkaido og til sidst i Sapporo. Du kan se et eksempel på en tur under ‘Program’.
Hver eneste dag er I på farten, og jeres lokale bjergguider sørger for, at tage jer ud til de områder med den bedste sne. Dette betyder også, at I oplever flere forskellige områder i Japan, og overnatter på flere forskellige hoteller og resorts.

De lokale bjergguider sørger for jeres sikkerhed og planlægger jeres roadtrip dag for dag. Det er også dem som transportere jer rundt til de forskellige områder. Afrejse transfer er dog ikke med i prisen, og afhænger af hvor mange rejsende der er med på turen. Dette får du selvfølgelig information om, når du bestiller rejsen.

Hvis du ønsker et andet antal rejsedage end givet, så kontakt os endelig . Hvis du har andre spørgsmål, så skriv endelig til rejsmed@debredeplanker.dk.

 

Overblik over din offpiste skiferie i nord Japan

Ankomst Sapporo, Japan
Afgang Sapporo, Japan
Inkluderet
8 skidage med lokal bjergguide Morgenmad
9 nætters indkvartering Privat transport alle dage
Transport til forskellige skisportssteder Liftkort til alle skidage
Ankomsttransfer
Ikke inkluderet
Flybillet
Resterende måltider
Sikkerhedsudstyr
Afrejsetransfer

Rejsen til Japan

Flyrejsen til Japan er ikke inkluderet i prisen. Heldigvis er det forholdsvis let at komme derud, og man kan finde flybilletter helt ned til 4.400 dkk for en returbillet. Vi anbefaler at du flyver til New Chitose lufthavn (CTS).

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Sapporo, Japan:

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, så skriv til rejsmed@debredeplanker.dk.

 

1

Dag 1 - Ankomstdag


1: Ankomst til Sapporo
2: Transfer fra lufthavnen til jeres hotel
3: Møde med bjergguiderne, som gennemgår turen
4: Aftensmad, hygge, afslapning
2-3

Dag 2-3


1: Morgenmad alle dage
2: I tager med jeres lokale guider ud, hvor sneen er bedst. I kommer primært til at stå i Niseko.
3: Aftensmad, hygge, afslapning
4

Dag 4


1: Morgenmad
2: I står på ski om dagen, hvor I derefter om eftermiddagen/aften bliver transporteret til Central Hokkaido, og indlogeret på nyt hotel.
3: Aftensmad, hygge, afslapning
5-7

Dag 5-7


1: Morgenmad alle dage
2: I tager med jeres lokale guider ud, hvor sneen er bedst. I kommer primært til at stå i Central Hokkaido.
3: Aftensmad, hygge, afslapning
8

Dag 8


1: Morgenmad
2: I står på ski om dagen, hvor I derefter om eftermiddagen/aften bliver transporteret til Sapporo, og indlogeret på nyt hotel.
3: Aftensmad, hygge, afslapning
9

Dag 9


1: Morgenmad
2: I tager med jeres lokale guider ud, hvor sneen er bedst. I kommer primært til at stå i Sapporo.
3: Aftensmad, hygge, afslapning
10

Dag 10 - Afrejsedag


Hjemrejse – eller mulighed for at opleve Sapporo.
Tak for en god tur!

På turen kommer vi hovedsageligt til at stå i skisportssteder omkring Niseko, Central Hokkaido og Sapporo. Turen er bygget op som en Roadtrip, derfor er 2 ture aldrig ens.

På vores roadtrip kommer i til at bo på mange forskellige hoteller. Vi finder de bedst mulige hoteller, og I vil både opleve lokale japanske hoteller samt mere vestligt inspirerede hoteller. Morgenmaden er inkluderet hver morgen, på det pågældende hotel. Indkvarteringen er altid rene, komfortable indkvarteringer.

Alle overnatninger er  i 2 eller 3 personers værelse. Det er selvfølgelig muligt at få sit eget værelse mod betaling. Den typiske ekstrapris for eget værelse er 270 dkk per nat, men kan variere alt efter hotellet.

Jeres bagage bliver hver dag fragtet med i jeres private transfer, så i ikke skal bære på det, eller opbevare det andetsteds undervejs på jeres roadtrip.

Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 1 anmeldelse
2. november 2018

Der er jo så meget sne, kæmpe oplevelse.
Man skal bestemt tage afsted hvor man har en bjergguide hele tiden, ellers finder man ikke det bedste sne.
Kan klart anbefale dbp. De er virkelig dygtige.

Anmeld os!

Rating