VI ER I GANG MED AT PLANLÆGGE TUREN FOR 2021 OG ER KLAR MED NY DATO ULTIMO MARTS
Rejseperiode
Japan
Lokation
Øvet med OFFPISTE erfaring…
Niveau
10 dage
Varighed

Offpiste | Powder | Japan Central

Igen i 2021 har du muligheden for at opleve Japansk kultur og puddersne i verdensklasse. Tag med på vores årlige  Japan Powdertur, Central, vi sætter en ny dato for 2021, ultimo marts. På turen får du 8 dages guiding af lokale bjergguider. Guiderne er super rutinerede og kender alle de hemmelige nedfarter. Vi har valgt at lave turen med hele 8 dages guiding, så du får så meget ud af turen som overhovedet muligt. Det er trods alt surt at have taget hele vejen til Japan og ikke finde det absolut bedste OFFPISTE skiløb med det dybeste puddersne. Og det er lige nøjagtigt det vores dygtige guider gør for dig.

Turen er delt op i to, så I bruger den ene halvdel i og omkring Hakuba området og den anden ved Myoko. Hvis du hellere vil opleve Nord Japan, så har vi turen Japan Powdertur, Nord, som byder på lige så meget pudderne og verdenskendte skiområder. Japan er kendt for at være et af de lande i verden, som får absolut mest sne. De får op mod 18 meter sne per sæson. Til sammenligning får de mest snesikre steder i Alperne “kun” omkring 8 meter på en sæson.

De lokale bjergguider sørger for jeres sikkerhed og planlægger jeres roadtrip dag for dag. Det er også dem som transporterer jer rundt til de forskellige områder. Powderturen er for dig, der gerne vil stå i meget dyb puddersne og samtidig opleve en spændende Japansk kultur.

Vi kan altid arrangere private ture – skriv til rejsmed@debredeplanker.dk, så sammensætter vi en tur præcis som du/I drømmer om.

Rejsen til Japan
Flyrejsen til Japan er ikke inkluderet i prisen. Heldigvis er det forholdsvis let at komme derud, og man kan finde flybilletter helt ned til 4.500 dkk for en returbillet. Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Tokyo i Japan:

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter, skriv endelig til rejsmed@debredeplanker.dk

AfgangTokyo – Japan

Ankomst Tokyo – Japan
Inkluderet
8 skidage med lokal bjergguide Afrejse transfer
9 nætter på hotel Morgenmad
Transport til forskellige skisportssteder Liftkort til alle skidage
Ankomst transfer  Privat transport alle dage
Ikke inkluderet
Flybillet
Resterende måltider
1

Dag 1: Ankomstdag


1: Ankomst til Tokyo
2: Transfer fra lufthavnen til jeres hotel
3: Møde med bjergguiderne, som gennemgår turen
4: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 2 - 9


1: Morgenmad alle dage
2: I tager med jeres lokale guider ud, hvor sneen er bedst. I kommer primært til at stå i Hakuba og Myoko områderne.
3: Aftensmad, hygge, afslapning
10

Dag 10 - Afrejsedag


1: Transfer til lufthavn i Tokyo
2: Hjemrejse – eller mulighed for at opleve Tokyo
3: Tak for turen & på gensyn

På turen kommer vi hovedsageligt til at stå i skisportssteder omkring, Hakuba og Myoko. Turen er bygget op som en Roadtrip, derfor er 2 ture aldrig ens.

På vores roadtrip kommer i til at bo på to forskellige hoteller, et i Myoko og et i Hakuba som begge er i Japansk stil. Morgenmaden er inkluderet hver morgen på det pågældende hotel.

Alle overnatninger er i 2-mands værelser, med twin bed (2 separate senge). Det er selvfølgelig muligt at få sit eget værelse mod betaling.

  • Myoko hotel

Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 1 anmeldelse
27. august 2018

Fedeste skiferie. Har aldrig stået i så meget dybsne. Er vild med Hakuba.

Anmeld os!

Rating