23/1/20 – 1/2/20
Rejseperiode
Japan
Lokation
Øvet med OFFPISTE erfaring…
Niveau
10 dage
Varighed

Japan Powdertur, Central – 4 dages guiding

Nu har du muligheden for at opleve Japansk kultur og puddersne i verdensklasse, på vores Japan Powdertur, Central – denne gang på en lidt kortere tur, hvor du kun får 4 dages guiding istedet for 8 som på vores faste årlige tur. Denne tur giver os muligheden for at reducere prisen så alle kan være med. På denne tur får man guiding i Myoko området. Hvis du hellere vil opleve nord Japan, eller turen med 8 dages guiding i central Japan så er det også en mulighed.

Du er stadigvæk afsted i 10 dage, men får nu også mulighed for selv at udforske området. Du får  4 dages guiding af lokale bjergguider. Guiderne er super rutinerede og kender alle de hemmelige nedfarter.

Japan er kendt for at være et af de lande i verden, som får absolut mest sne. De får op mod 18 meter sne per sæson. Til sammenligning får de mest snesikre steder i Alperne “kun” omkring 8 meter på en sæson.

De lokale bjergguider sørger for jeres sikkerhed og planlægger jeres roadtrip dag for dag. Det er også dem som transporterer jer rundt til de forskellige områder.

Powderturen er for dig, der gerne vil stå i meget dyb puddersne og samtidigt opleve en spændende Japansk kultur.

Vi kan altid arrangere private ture –  skriv til rejsmed@debredeplanker.dk, så sammensætter vi en tur præcis som du/I måtte ønske det.

Hvis det bliver svært at hive så mange dage ud af kalenderen, så har vi også muligheder tæt på, prøv vores Makedonske catski paradis eller tag en forlænget weekend til OFFPISTE mekka Engelberg i Schweiz, som ligger tæt på Zürich og er derfor en perfekt destination til en forlænget weekend.

 

Ankomst Tokyo – Japan
Afgang Tokyo – Japan
Inkluderet
4 skidage med lokal bjergguide Afrejse transfer
9 nætter på hotel Morgenmad
Transport til skistederne de dage I har bjergguide Liftkort til 4 skidage
Ankomst transfer  Privat transport alle dage
Ikke inkluderet
Flybillet
Resterende måltider + liftkort

Rejsen til Japan

Flyrejsen til Japan er ikke inkluderet i prisen. Heldigvis er det forholdsvis let at komme derud, og man kan finde flybilletter helt ned til 4.500 dkk for en returbillet.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Tokyo i Japan:

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, så skriv til rejsmed@debredeplanker.dk.

1

Dag 1: Ankomstdag


1: Ankomst til Tokyo
2: Transfer fra lufthavnen til jeres hotel
3: Møde med bjergguiderne, som gennemgår turen
4: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 2 - 5


1: Morgenmad alle dage
2: I tager med jeres lokale guider ud, hvor sneen er bedst. I kommer til at stå i Myoko området.
3: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 6 - 9


1: Morgenmad alle dage
2: I står selv for at tage ud på ski.
3: Aftensmad, hygge, afslapning
10

Dag 10 - Afrejsedag


1: Transfer til lufthavn i Tokyo
2: Hjemrejse – eller mulighed for at opleve Tokyo
3: Tak for en god tur

På turen kommer vi hovedsageligt til at stå i skisportssteder omkring, Hakuba og Myoko. Turen er bygget op som en Roadtrip, derfor er 2 ture aldrig ens.

På vores roadtrip kommer i til at bo på mange forskellige hoteller. Vi finder de bedst mulige hoteller og I vil både opleve lokale japanske hoteller samt mere vestligt inspirerede hoteller. Morgenmaden er inkluderet hver morgen, på det pågældende hotel.

Alle overnatninger er i 2 mands værelser, med twin bed (2 separate senge). Det er selvfølgelig muligt at få sit eget værelse mod en mere betaling.

Jeres bagage bliver hver dag fragtet med i jeres private van, så i ikke skal bære på det eller opbevare det andetsteds undervejs på jeres roadtrip.

Nedenstående er eks. på standarden på de hoteller i kan bo på.

Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker
Japan Roadtrip - De Brede Planker

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating