Februar – Juni
Rejseperiode
Island
Lokation
Øvet – Rutineret
Niveau
2, 3, 4 eller 6 dage
Varighed

Offpiste | Heliski | Island

Tag med os til Island på en fantastisk ski oplevelse. Stå helt fra toppen af bjergtoppen og ned til havet. Det er en oplevelse de færreste kan prale af at have prøvet! Heliski er den ultimative form for OFFPISTE skiløb. Man er fuldstændig uafhængig af lifter, da man flyves til bjergtoppen af en helikopter. Turen er for den kræsne skiløber, der er på jagt efter skiløb i absolut verdensklasse.

På denne slags skiferie er det ikke kun nedfarten, der er en stor oplevelse, men også turen op! Helikopterturen er for de fleste en lige så stor oplevelse som skiløbet. På turen op har man rig lejlighed til at nyde den flotte natur og planlægge den næste nedfart. Se en lille video her.

Vi bor på en hyggelig lille lodge som ligger 45 minutter uden for byen Akureyri, der er den fjerde største by på Island. Lodgen er bygget i traditionel islandsk stil og er med til at give en hyggelig, unik og næsten hjemlig atmosfære. Derudover er der både spa og sauna, for at gøre det ekstra lækkert.

Skiterrænet er kæmpe stort, det strækker sig over mere end 4.000 kvadratkilometer, de længste nedfarter har helt op til 1.500 vertikalmeter. Terrænet byder på alt fra udfordrerne couloirs til store åbne gletchere.

Island har meget mere at tilbyde end fantastiske nedfarter, du kan også opleve nordlys, vulkanaktivitet, varme geysere og lavalandskab. Alt dette er med til at gøre Island til den perfekte offpiste destination.

Vil du gerne have bjerget for dig selv, men en lidt billigere tur – så se vores ture til Makedonien med Catskiing.

Ankomst Akureyri – Island
Afgang Akureyri – Island
Inkluderet
1 times flyvetid pr. person pr. dag eller 20.000 vertikale højdemeter pr. dag Eksklusiv adgang til de længste nedfarter
Overnatning på Klængsholl Lodge Helpension inkl. soft drinks
Adgang til Lodgens faciliteter Bedste bjergguider og piloter på Island
Skileje Lavine sikkerhedsudstyr
Lavinesikkerheds kursus
Ikke inkluderet
Flybillet
Transfer
Tilvalg  Ekstra heliløft 22.500 (Gruppe pris) for 1 time.

Rejsen til Island

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog let og relativt billigt at komme dertil. Vi anbefaler, at man flyver til Akureyri, det kan gøres for ca. 3.000,- t/r. Akureyri ligger ca. 45 minutter fra lodgen.

Har du brug for hjælp til bestilling af fly, så kontakt os på rejsmed@debredeplanker.dk

Flyselskaber og søgeportaler, der flyver fra Danmark til Island kan ses nedenfor:

Dette program tager udgangspunkt i en tur på 4 nætter. En tur på 2, 3 eller 6 nætter vil bestå af en ankomstdag og afrejsedag som vist i nedenstående samt det antal dage ind imellem som passer til den tur du/I ønsker at booke. Husk der er massere af aktiviteter så nedenstående program er blot et eksempel på hvordan din ferie kan se ud.

1

Dag 1: Ankomstdag

1: Ankomst

2: Gennemgang af de kommende dage + sikkerhed

2

Dag 2

1: Offpiste skiløb som du aldrig har prøvet før

2: Kæmpe natur oplevelse

3: Middag, sauna, hygge

3

Dag 3

1: Offpiste skiløb som du aldrig har prøvet før

2: Kæmpe natur oplevelse

3: Middag, sauna, hygge

4

Dag 4

1: Offpiste skiløb som du aldrig har prøvet før

2: Kæmpe natur oplevelse

3: Middag, sauna, hygge

5

Dag 5

1: Pakker vores bagage

2: Sidste dag med heliski

3: Tager hjemad med super gode minder

Lodgen man bor i ligger ca. 45 minutter fra byen Akureyri, der er den fjerde største by på Island. Lodgen er bygget i traditionel islandsk stil, det er med til at give en hyggelig, unik og næsten hjemlig atmosfære. Desuden er der en lang række faciliteter tilgængelige, heriblandt spa og sauna, så man virkelig kan nyde ferien.

Skiterrænet er kæmpe stort, det strækker sig over mere end 4.000 kvadratkilometer, de længste nedfarter har helt op til 1.500 vertikalmeter. Terrænet byder på alt fra udfordrerne couloirs til store åbne gletchere.

Med en geografisk position lige under den arktiske cirkel, bjerge der rejser sig direkte ud af havet og fantastiske nedfarter har området potientiale til at danne ramme om en offpiste skiferie for livet. Det er muligt at stå på ski fra topppen af bjerget og helt ned til vandkanten og så er det endda muligt at gøre det med lys fra midnatssolen.

Ikke nok med det, så kan man, grundet Islands geografiske placering, endda også opleve nordlys, vulkanaktivitet, varme geysere og lavalandskab. Alt dette er med til at gøre Island til den perfekte offpiste destination.

Vi bor på en hyggelig lille lodge som ligger 45 minutter uden for byen Akureyri, der er den fjerde største by på Island. Lodgen er bygget i traditionel islandsk stil og er med til at give en hyggelig, unik og næsten hjemlig atmosfære. Derudover er der både spa og sauna, for at gøre det ekstra lækkert.

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating