9/2-19/2
Rejseperiode
Indien
Lokation
Øvet – ekspert
Niveau
10 dage
Varighed

Offpiste | Gulmarg | Indien

Vi har desværre været nødt til at aflyse vores tur til Gulmarg pga. uroligheder og vi føler ikke det er sikkert at tage afsted… Nedenfor kan du dog stadig læse lidt om den planlagte tur, imens vi afventer at området igen blir roligt.

Se også vores mange ture til Canada, Japan, Makedonien og vores nye destination Georgien.

Nu har du muligheden for at stå OFFPISTE i Himalayas bjerge – turen går til Gulmarg, Indien! Selvom det kan lyde ubekendt med OFFPISTE ferie til Indien, lancerer vi nu en 10 dages tur i 2019. Turen er for dig, som vil opleve kombinationen af højt terræn, indisk kultur og enorme mængder sne. Gulmarg bliver kaldt for “Powder Paradise”, og ligger i Kashmir-regionen, i Nordindien.

Vi har valgt destinationen Gulmarg, blandt andet fordi der i gennemsnit falder 14 meter sne hver vinter. Det kolde vejr og højdemeterne er med til at vedligeholde den gode puddersne. Dertil, er der stort set ingen skiløbere, så sneen er urørt. Hvem vil ikke gerne stå OFFPISTE skiløb i dyb sne?

På bjerget er det kun det bedste for dig!
Gennem hele turen vil der være dansk guide med, samt en af de bedste bjergguider med mest rutine og erfaring. Det er vores guide der bestemmer vejen på bjerget af sikkerhedsmæssige årsager, men samtidig vælger han kun de bedste steder at stå, med det bedste sne. Indkvarteringen er i ca. 2600 meters højde, hvorfra man tager lift op til 3980 meters højde. Yderligere kan man vælge at hike op til 4200 meters højde. For at kunne deltage i turen, er det vigtigt du har OFFPISTE erfaring, og medbringer eget udstyr, i form af bibber, sonde, skovl og hjelm.

I Gulmarg er der en del aber, så husk at lukke vinduet når du er ude, ellers er dine snacks væk når du kommer hjem fra OFFPISTEN.

Turen bliver rundet af med en kulturel oplevelse i Delhi. Her kan du opleve en autentisk indisk kultur og en masse karry. Der er en overnatning på hotel inkluderet, inden turen går mod Danmark igen.

 

Ankomst Srinagar, Indien (SXR)
Afgang Srinagar, Indien (SXR)
Indkluderet
8 dages skiløb Bjergguide alle dage
9 nætters indkvartering på hotel Dansk guide
Transfer til/fra lufthavn Liftkort
Morgenmad og aftensmad
Ikke inkluderet
Flybillet

Visum

Rejsen til Gulmarg

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Dog er det let at finde flybilletter, og kan fås helt ned til 4.400 dkk tur/retur. For at komme til Gulmarg, skal man flyve til Srinagar lufthavn (SXR), hvor der forekommer en mellemlanding i Delhi.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Srinagar, Indien:

Vi er selvfølgelig meget behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, bedes du kontakte os på rejsmed@debredeplanker.dk eller tlf.: 31600407

1

Dag 1: Ankomstdag


Vi ankommer til Delhi, og skal videre med et indenrigsfly til Srinagar, og derfra videre til Gulmarg.
2-9

Dag 2-9:


Dagene starter med morgenmad, og derefter gør vi klar til ski. Disse dage er skidage.
10

Dag 10:


Vi tager tilbage til Delhi, hvor der er en overnatning i byen.
11

Dag 11: Afrejsedag


Turen går tilbage til Danmark – tak for en god tur!

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating