juni – september
Rejseperiode
Frankrig
Lokation
Begynder
Niveau
Lørdag – Lørdag
Varighed


Familie Surf Camp, Frankrig
Tag med os til Montalivet i Frankrig og kombiner, surf, varme og hygge med hele familien. Vores familie Surf Camp ligger tæt på Bordeaux og San Sebastian i Baskerlandet i den sydvestlige del af Frankrig. Området er på mange måder perfekt som feriemål for den aktive familie. Geografisk ligger Surf Campen i starten af en nåleskov kun 700 meter fra stranden. Placeringen i nåleskoven giver god mulighed for skygge midt på dagen, og samtidigt giver træerne læ for vinden.

Stranden er en sandstrand som er perfekt, især til børn og begyndere.På familie Surf Campen i Frankrig gør vi alt, hvad vi kan for, at opholdet bliver helt unikt for hele familien. For os er surfing ikke kun en sport, det er en livsstil, som vi gerne vil have dig og din familie til at nyde og deltage i. Vi har derfor designet opholdet så det er så familie venligt som muligt, og så alle får så meget ud af opholdet som muligt, lige meget om man er barn eller voksen. For alle børn fra 2-7 år har vi en surf børnhave, så forældrene kan surfe samtidigt, slappe på stranden, dyrke yoga, tage en løbetur, eller nyde lidt fritid sammen uden børn. 7 år er også den alder vi min. anbefaler man skal have for at kunne deltage i surfundervisningen.

Vi sætter stor pris på at bo tæt på naturen, og har indrettet os mod moderne tipitelte. Hver telt er indrettet med senge og opbevaringsmøbler til tøj osv. Se evt. billederne under afsnittet indkvartering. I løbet af ugen har vi arrangeret børnefilm aften, karaoke, vandglidebane, strand hygge samt en masse andre aktiviteter.

Se vores video fra campen her.

Hvert år har vi en hygge uge med dansk guide – i 2019 har vi booket første uge i skoleferien fra 29/6 – 6/7. Har du større børn kan vi anbefale vore Surf Camp i Marokko.

Ankomst Bordeaux, Biarritz, Nantes
Afgang Bordeaux, Biarritz, Nantes
Inkluderet
Alle måltider, minis fredag aften 7 nætter i Tipi telt
4 *5 timers børnepasning (for børn 2+) Leje af surfboards
Cykel Snacks
WiFI Brug af camp faciliteter
Ikke inkluderet  
Flybillet
Transfer t/r lufthavn


Vidste du?
2 uger eller mere: 20% rabat på den anden uge


Rejsen til Montalivet

Transport ned til famile Surf Campen er ikke inkluderet i prisen. Men heldigvis er det forholdsvist let at komme derned.

Fly selv
Vælger man at flyve derned er der mange muligheder. De mest oplagte lufthavne at flyve til er: Bordeaux, Nantes, Biarritz eller San Sebastian, hvor man kan få flybiletter til 1.000 dkk retur. Men man kan selvfølgelig også flyve til Lyon eller Paris og så tage hurtig toget derfra. Fra lufthavnen kan man enten leje en bil, booke transfer (kun fra Bordeaux), eller tage bussen det sidste stykke af vejen. Flyselskaber, søgeportaler som flyver fra Danmark til Bordeaux, Nantes, Biarritz  eller San Sebastian.

Kør selv
Der er under 1.600 km ned til vores familie Surf Camp, så det er bestemt muligt at køre i bil derned. Der er rig mulighed for at parkere dernede.Turene er baseret på en uge fra lørdag – lørdag.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan en uge på familie Surf Campen  i Frankrig kunne se ud. Vi gør opmærksom på, at nedenstående eksempel kun er vejledende og at programmet ofte tilpasses efter vejrforhold!

1

Lørdag:Ankomstdag


I ankommer til Surf Campen, hvor vores hjælpsomme personale vil tage imod jer. Slap af på stranden eller tag en surftur ved stranden som kun er 700 meter væk. Om aftenen er der fælles aftensmad og hygge.
2-6

Søndag-fredag


Dagen starter med sund lækker morgenmad, hvorefter man pakker og går ned til stranden. På stranden står den på surf, surfundervisning, afslapning og hvad man ellers måtte kunne tænke sig. Frokosten bliver serveret på Surf Campen. Brug eftermiddagen på at oplev de mange muligheder i området som, marked, besøg vingårde, tag i adventure park, stå på longboard eller tag endnu en surftur. I løbet af ugen er der arrangeret forskellige aktiviteter som, vandslide bane, børne video aften, karaoke, og en masse andre aktiviteter. Om aftenen hygger vi med mad og evt. et glas vin fra de mange fantastiske vingårde i området. Man sidder så man kan høre og holde øje med børnene hele tiden, mens de leger med hinanden eller sover.
7

Lørdag: Afrejsedag


Vi starter med vores dejlige morgenmad. Hvis tiden tillader det, kan man tage en hurtig surftur. Derefter siger vi farvel og tak for en fantastisk tur.

Montalivet er en hyggelig strandby der ligger i det sydvestlige Frankrig. Området er kendt for sine flotte nåletræer, lange sandstrande og selvfølgelig deres lækre vine. Vores surfcamp ligger kun 700 meter fra stranden, mellem nåletræerne, som giver både læ for vind og sol i de varme sommermåneder.

Byen har flere hyggelig restauranter, cafe’er, en forlystelsespark samt et lokalt madmarked som man kan besøge i weekenderne.

Montalivet ligger kun 80 km fra Bordeaux, 240 km fra Nantes, 250 km fra Biarritz, 330 km fra Toulouse og under 1.600 km fra Danmark

De minimalistiske, moderne indrettede Tipitelte er fuldt udstyrede og indeholder alt hvad du har brug for. Et Tipitelt kan rumme op til 4 personer. Der er normalt 1 dobbeltseng og op til 2 enkeltsenge til børn. Derudover et par små møbler og garderobe til tøjopbevaring.

Campingpladsen er udstyret med badeværelser, brusere, køkken, volleyballbane mm.

  • Familie surfcamp med DBP

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating