juni – september
Rejseperiode
Frankrig
Lokation
Begynder
Niveau
Lørdag – Lørdag
Varighed

Familie surfcamp, Frankrig

Tag med os til Montalivet i Frankrig og kombiner, surf, varme og hygge med hele familien. Vores familie surfcamp ligger tæt på Bordeaux og San sebastian i Baskerlandet i den sydvestlige del af Frankrig. Området er på mange måder perfekt som feriemål for den aktive familie. Geografisk ligger surfcampen i starten af en nåleskov kun 700 meter fra stranden. Placeringen i nåleskoven giver god mulighed for skygge midt på dagen, og samtidigt giver træerne læ for vinden. Stranden er sandstrand som er perfekt, især til børn og begyndere.

På familie surfcampen i Frankrig gør vi alt, hvad vi kan for, at opholdet bliver unikt for hele familien. For os er surfing ikke kun en sport, det er en livsstil, som vi gerne vil have dig og din familie til at nyde og deltage i. Vi har derfor designet opholdet så det er så familie venligt som muligt, og så alle får så meget ud af opholdet som muligt, lige meget om man er barn eller voksen. For alle børn under 7 år har vi en surf børnhave, så forældrene kan surfe samtidigt, slappe på stranden, dyrke yoga, tage en løbetur, eller nyde lidt fritid sammen uden børn.
Vi sætter høj pris på at bo tæt på naturen, og har indrettet os mod moderne tipitelte. Hver telt er indrettet med senge og opbevaringsmøbler til tøj osv. Se evt. billederne under afsnittet indkvartering. I løbet af ugen har vi arrangeret børnefilm aften, karaoke, vandglidebana, strand hygge samt en masse andre aktiviteter.

Oversigt – Familie surfcamp

Flyv til Bordeaux, Biarritz, Nantes  (Fly er ikke inkluderet)
Flyv fra Bordeaux, Biarritz, Nantes (Fly er ikke inkluderet)
Inkluderet
Alle måltider + snacks 7 nætter i Tipitelt
4 * 5 timers børnepasning Leje af surfboards
Cykel 1 yoga session
Wifi
Fri brug a camp faciliteter
Ikke inkluderet
Transfer fra/til lufthavn: 950,- pr. vej
Surf undervisning: 1000,- (4 * 1,5 timer)
Tilvalg Extra yoga
Rabat 2 uger eller mere: 20% rabat på den anden uge

 

Hygge ugen

I 2019 har vi booket første uge i skoleferien fra 29/6 – 6/7. I den uge vil der ud over alt det andet også være en dansk guide dernede, som vil hjælpe til.

Rejsen til familie surfcamp i Montalivet

Transport ned til famile surfcampen er desværre ikke inkluderet i prisen. Men heldigvis er det forholdsvist let at komme derned.

Fly

Vælger man at flyve derned er der mange muligheder. De mest oplagte lufthavne at flyve til er: Bordeaux, Nantes, Biarritz eller San Sebastian, hvor man kan få flybiletter til 1.000 dkk retur. Men man kan selvfølgelig også flyve til Lyon eller Paris og så tage hurtig toget derfra.

Fra lufthavnen kan man enten leje en bil, booke transfer (kun fra Bordeaux), eller tage bussen det sidste stykke af vejen.

Flyselskaber, søgeportaler som flyver fra Danmark til Bordeaux, Nantes, Biarritz  San Sebastian.

Kør selv

Der er under 1.600 km ned til vores familie surfcamp, så det er bestemt muligt at køre i bil derned. Der er rig mulighed for at parkere dernede.

Turene er baseret på en uge fra lørdag – lørdag.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan en uge på familie surfcampen  i Frankrig kunne se ud. Vi gør opmærksom på, at nedenstående eksempel kun er vejledende og at programmet ofte tilpasses efter vejrforhold!

1

Lørdag:Ankomstdag


I ankommer til surfcampen, hvor vores hjælpsomme persosnale vil tage imod jer. Slap af på stranden eller tag en surftur ved stranden som kun er 700 meter væk. Om aftenen er der fælles aftensmad og hygge.
2-6

Søndag-fredag


Dagen starter med sund lækker morgenmad, hvorefter man pakker og går ned til stranden. På stranden står den på surf, surfundervisning, afslapning og hvad man ellers måtte kunne tænke sig. Frokosten bliver serveret på surfcampen. Brug eftermiddagen på at oplev de mange muligheder i området som, marked, besøg vingårde, tag i adventure park, stå på longboard eller tag endnu en surftur. I løbet af ugen er der arrangeret forskellige aktiviteter som, vandslide bane, børne video aften, karaoke, og en masse andre aktiviteter. Om aftenen hygger vi med mad og evt. et glas vin fra de mange fantasitkse vingårde i området. Man sidder så man kan høre og holde øje med børnene hele tiden, mens de leger med hinanden eller sover.
7

Lørdag: Afrejsedag


Vi starter med vores dejlige morgenmad. Hvis tiden tillader det, kan man tage en hurtig surftur. Derefter siger vi farvel og tak for en fantastisk tur.

Montalivet er en hyggelig strandby der ligger i det sydvestlige Frankrig. Området er kendt for sine flotte nåletræer, lange sandstrande og selvfølgelig deres lækre vine. Vores surfcamp ligger kun 700 meter fra stranden, mellem nåletræerne, som giver både læ for vind og sol i de varme sommermåneder.

Byen har flere hyggelig restauranter, cafe’er, en forlystelsespark samt et lokalt madmarked som man kan besøge i weekenderne.

Montalivet ligger kun 80 km fra Bordeaux, 240 km fra Nantes, 250 km fra Biarritz, 330 km fra Toulouse og under 1.600 km fra Danmark

De minimalistiske, moderne indrettede Tipitelte er fuldt udstyrede og indeholder alt, hvad der behøves for at gøre dig tilpas. Et Tipitelt kan rumme op til 4 personer. Der er normalt 1 dobbeltseng og op til 2 enkeltsenge til børn. Derudover et par små møbler og garderobe til tøjopbevaring.

Campingpladsen er udstyret med badeværelser, brusere, køkken, volleyballbane mm.

  • Familie surfcamp med DBP

Familie surfferie med De Brede Planker
Surf børnehave
Lille surfer
Unge surf talenter
Surf opvarmning på vores famile surfcamp
Ja godt klaret, super sej lille surfer
Mor og datter hygge
Fuld fart på surfs up
Vandrutsjebane onsdag

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating