14-18/10 + 20-25/10 2020
Rejseperiode
Makedonien
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
4 nætter
Varighed

E-Mountainbike ferie i Makedonien

Efter mange år i Makedoniens smukke bjerge med brædder under fødderne, har vi nu arrangeret en E-Mountainbike ferie i sommerperioden. Tag med og oplev nogle af Makedoniens mest fantastiske områder, smukkeste natur og smagfulde gastronomi. Vi kører rundt i bjergene, besøger de lokale og sover på hyggelige og charmerende hoteller rundt om på bjerget og i dalen.

Vi kører E-Mountainbike, ikke for at gøre det alt for bekvemt, men fordi vi på den måde kan nå længere rundt på bjerget og opleve mere. E-Mountainbike kræver stadig styrke og giver stadig god motion, men vi har mulighed for at køre op til 60 km. om dagen istedet for kun halvdelen. I Makedonien kører vi på Men’s Turbo Levo Comp, som er nogle cykler af god kvalitet. Læs meget mere om dem her.

På vores ture kører vi blandt andet i Mavrovo National Park, Galicica National Park, Jablanca bjerget og Vodno Bjerget. E-Mountainbike i Makedonien er for dig, der er vild med naturskønne oplevelser og gerne vil have bjerget for dig selv.

Hvad kan jeg forvente at opleve på turen?

Mavrovo National Park byder på små landsbyer, billede skøn udsigt over Mavrovo søen samt den gamle Mavrovo kirke. Derudover cykler vi gennem klippeskov, vandløb, piné og ege skov. På turen i Mavrovo National Park kan vi ligeledes forvente at se store flokke af får. Til frokosten nydes sjældne makedonske retter på en fredeligt sted i bjergene.

I Galicia National Park starter vi i 1100 meters højde og kører gennem delvist skovklædte stenede veje. På turen vil vi køre igennem det smukkeste landskab hvor der vil være udsigt til Prespa-søen og Lake Ohrid. Vi vil cykle forbi gamle autentiske landsbyhuse og afslutte dagen med ægte makedonsk mad og solnedgang.

Turen på Jablanca Bjerget starter ud med en smal og stejl sti der fører os ind i en gammel fyrreskov, hvor vi passerer små weekendhuse og nogle gigantiske træer, der kan få dig til at føle dig “lille”. Vi kører forbi små søer, marker med guldbjerge samt en spektakulær udsigt udover Lake Ohrid. Lige som de andre ture indgår en ægte makedonsk gastronomisk oplevelse på denne tur.

Vores tur på Vodno Bjerget starter i Skopje by og byder på en knapt så stejl tur som de andre ture. Man kan her vælge imellem lette brolagte veje eller små krævende stiger. Fra mange af sporene vil det være muligt at tage en svævebane fra Vodne til Krstovar-toppen, hvor Krstovar korset blev bygget. Et af de største og højeste kristne kryds i verden.

Er E-Mountainbike noget for dig men ønsker du en destination i køre afstand, så læs også om vores tur til Chamonix i Frankrig her.

Rejsen til Makedonien

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Dog er det meget let og billigt at finde flyrejser til Makedonien, som kan fås helt ned til 850 dkk. tur/retur. Når man flyver til Makedonien, flyver man til hovedstaden Skopje, hvorfra vi henter og bringer. Fra Skopje bliver du hentet og det tager 2 timer til hotellet – transfer foregår hele døgnet, men ring eller skriv endelig inden du bestiller din flybillet, hvis du er i tvivl om noget.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Skopje Makedonien:

Vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter – skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

Overblik over din E-Mountainbike ferie i Makedonien

Flyv til Skopje lufthavn
Flyv fra Skopje lufthavn
Indkluderet
Engelsktalene E-Mountainbike guide E-Mountainbike i et smukt naturskønt bjergområde
Overnatning Alle måltider
Transfer til/fra Skopje Alle skatter og afgifter
Leje af E-Mountainbike Leje af hjelm
Ikke inkluderet
Flybillet

Programmet:

1

Dag 1 - Ankomstdag

1: Vores chauffør står klar i Skopje lufthavn, til at køre dig/Jer til hotellet i Mavrovo National Park, hvor vores første overnatning foregår

2

Dag 2

1: Morgenmad

2: E-Mountainbike tur rundt i Mavrovo National Park (42 km, 700 m opstigning, 1050 m nedstigning, i alt 4 timers kørsel)

3: Frokost i bjergene og derefter transfer til Ohrid

4: Overnatning på hotel i Ohrid

3

Dag 3

1: Efter morgenmad transporteres du/I fra hotellet i Ohrid til The Village of Velestovo, hvor dagens tur starter.

2: E-Mountainbike rundt i Galicica National Park (52 km, 1300 m opstigning, 1600 m nedstigning, 7,5 times kørsel)

3: Frokost i bjergene

4: Overnatning på hotel i Ohrid

4

Dag 4

1: Efter morgenmad transporteres du/I til Village Labunishta, hvor dagens tur starter

2: E-Mountainbike på Jablanica Bjerget (25 km, 1300 m opstigning, 1300 m nedstigning, 5 timers kørsel)

3: Frokost i bjergene

4: Overnatning på hotel i Ohrid

5

Dag 5 - Afrejsedag

1: Morgenmad på hotellet

2: Indtil du/I skal hjem er der mulighed for sightseeing i Skopje eller en halv dag på E-Mountainbike i Vodno Bjerget inkl. frokost efterfølgende.

3: Transfer til lufthavnen i Skopje alt efter hvornår du/I flyver hjem

Rundt på din E-Mountainbike ferie i Makedonien bor du på forskellige hoteller – lige fra det mere stilet på hotel Ibis til det mere lokale og hyggelige. Vi bor følgende steder på vores tur:

Hotel Brista i Mavrovi området

Kalin Hotel, Lazaropole

Hotel Millenium Palace Ohrid, Ohrid

Ibis Skopje, City Center Hotel, Skopje

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating