10/10/20 – 17/10/20
Rejseperiode
Portugal
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
7 dage / lørdag-lørdag
Varighed

Efterårsferie med familien | surf get-away i Ericeira, Portugal

Tag med på en surf get-away med hele familien til det hyggelige område ved Ericeira i Portugal sammen med en af Danmarks bedste surfere, Emilie Uttrup. Emilie er bosat i området og viser os det Portugal som hun kender, hun viser os de bedste surf locations og giver også gerne nogle gode råd med på vejen. Vi skal hygge ved swimmingpoolen, drikke gode vine fra vingårdene i nabolaget og nyde lokal dyrket råvarer. Vores camp har 6 dobbeltværelser (med plads til 3 personer) og 4 lejligheder med plads til 4 personer. Hver dag tager vi ud og surfer med Emilie og dygtige lokale instruktører og hvis man ikke synes man har været aktiv nok i løbet af dagen, så er der en skaterampe på campen.

Vores lille surf get-away i efterårsferien er primært for familier, dog behøver alle i familien ikke at surfe, der er masser af andre muligheder på vores lille get-away udover hyggen på campen med de andre familier. Det vil være muligt at komme ud og klatre med instruktør, mountainbike rundt i bjergene eller prøve SUP (Stand Up Paddeling)

Vores lille get-away camp ligger imellem fyrreskov, palmer og frugtplantager og der er 100% landlig idyl. Vi har dog ikke langt til stranden og nogle af de bedste surf spots, der ligger langs kystlinjen og selvfølgelig den hyggelige landsby Ericeira. Ericeira er en charmerende portugisisk fiskerby, der med sine fantastiske surfstrande, er blevet  omdannet til et surfingmekka. Ericeira er en perfekt blanding af portugisisk arv med en ultra-cool surferstemning, hvor traditionelle fiskerhytter ligger blandt hyggelige  loungebarer og caféer og så er byen kendt for deres  lækker fisk og skaldyr. Ericeira ligger kun 50 km. nord fra Lissabon.

Ugen efter tager vi afsted igen, denne gang er det med vennerne eller kæresten under armen. Læs mere om turen her.

Fra marts til november har du også mulighed for både at tage familien og vennerne med på vores faste surf camp lidt uden for Peniche, læs mere om campen her.

 

Rejsen til vores lille surf get-away | Ericeira | Portugal

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog nemt og billigt at komme til Ericeira i Portugal.
Vi anbefaler at du flyver til Lissabon, hvorfra du kan bestille transfer til vores Ericeira. Flybilletterne kan fås helt ned til 900 dkk retur.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Lissabon i Portugal:

Har du spørgsmål til rejsen, så har vi udarbejdet en FAQ med de mest gængse spørgsmål. Du er også velkommen til at skrive til os på rejsmed@debredeplanker.dk

Overblik over din get-away i Portugal.

Flyv til Lissabon
Flyv fra Lissabon
Inkluderet
Morgenmad Overnatning på 2,3 eller 4 personers værelse
6 * aftensmad Surfundervisning 6 dage inkl. alt udstyr + transport
Videoanalyse Surf foredrag af Emilie en af Danmarks bedste surfere
Mulighed for yoga

 

Ikke inkluderet
Flybillet
Øvrige måltider
Mountainbike, klatring, SUP og andre aktiviteter
Transfer t/r fra lufthavnen
Tilvalg   Yoga

Nedenfor kan du se hvordan ugen kommer til at forløbe.

ANKOMSTDAG:
I ankommer til campen i Ericeira, hvor I får tid til at kigge jer lidt omkring. Om aftenen er der velkomstmiddag med resten af holdet.

SURF UGEN:
Dagen starter med yoga til dem der vil, derefter er der morgenmad, hvorefter man pakker surfudstyr og turen går til stranden. På stranden står den på surfundervisning, afslapning og hvad du ellers bedst kunne tænke dig. Er du ikke til surfing, er det muligt at dase den ved poolen, øve dig lidt på skaterrampen. Derudover er det også muligt at komme ud og hike, klatre, køre mountainbike eller prøve SUP.

6 aftener er der middag og hygge på terrassen

TID TIL AFGANG:
Efter morgenmaden er der lidt tid til at nyde det sidste af området, inden vi siger på gensyn og tak for en god tur.

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating