5/9-19 – 7/9/19
Rejseperiode
Frankrig
Lokation
3 dage
Varighed

E-Mountainbike | Frankrig | Chamonix

I sommers lancerede vi for første gang en mountainbike tur til Morzine i Frankrig med stor succes. Nu har vi fundet en tilsvarende lokation i Chamonix i det sydøstlige Frankrig ved foden af Mont Blanc, men denne gang med mulighed for at tage rundt på det enorme Mont Blanc med den smukkeste panorama udsigt med overnatning undervejs på bjergruten. Ruterne kan være udfordrende, men også tilgængelige både for nybegyndere og øvede.

Chamonix betegnes ofte som alpinens hovedstad i Europa og med det smukke landskab og udfordrende bjerge, har de også skabt et fantastisk sted for os der gerne vil køre Mountainbike når sneen har lagt sig med eksklusive ruter og tilgængelige ruter. Udover Mountainbike er det også muligt at prøve bl.a. Rafting, klatrepark & Canyoning. Tag fat på os hvis du har lyst til at blive lidt længere og afprøve nogle af Chamonix´andre aktiviteter på rejsmed@debredeplanker.dk

Vores Mountainbike tur til Chamonix varer 3 dage, hvor du får mulighed for at udforske Mont Blanc på både den franske, schweiziske og italienske side. Du kommer til at opleve små idylliske bjerglandsbyer, naturskønne områder, klippehuler, legendariske gletsjer og ikke mindst udfordrende men tilgængelige Mountainbike ruter. Vi kører på e-Mountainbikes som gør turen op en smule lettere og du behøver ikke være i super form inden afrejse, dog anbefaler vi at du har en smule erfaring med at køre Mountainbike.  Vi kører afsted i en gruppe på max 8 pers. med en lokal bjergguide og instruktør.

Se et nærmere beskrevet program for ture under fanen “program” foroven.

På turen er der inkluderet cykelleje med udstyr, indkvartering med morgenmad og aftensmad. Bemærk at alle overnatninger foregår på to forskellige indkvarteringer på ruten. Den første nat sover vi en bjerghytte på sovesal og den sidste nat på 2-stjernet hotel. Det vil være muligt at booke et enkeltværelse til den sidste nat mod et ekstra gebyr, dog er hotellet ret småt så de har kun 3 enkeltværelser i alt.. Skriv i kommentarfeltet under booking, så forhører vi os om der er ledigt til dig.

Hvis du medbringer din egen mountainbike & udstyr, er prisen 1.300 dkk billigere. Skriv venligst en kommentar ved booking, så regner vi den korrekte pris til dig i din faktura.

 

Overblik

Ankomst Chamonix, Frankrig
Afgang Chamonix, Frankrig
Inkluderet
2 nætters indkvartering 3 dages tur med kvalificeret guide
2 x morgenmad 2 x aftensmad
3 dages leje af E-Mountainbike Privat minibus til alle dagene
  Snacks under turen  Udstyr, i form af hjelm og knæ/håndleds beskytter
Ikke inkluderet
Transport til Chamonix
Forsikring
Transfer t/r til lufthavn
 Øvrig forplejning og drikkevarer (husk Euro el. Swiss Francs)

 

Tilvalg  Transfer t/r til Geneve lufthavn (600 dkk)

 

Rejsen til Chamonix, Frankrig

Transport til Chamonix, Frankrig er ikke inkluderet i prisen, det er dog nemt og billigt at komme dertil!

Fly
Flybilletter er ikke inkluderet i rejsen, derfor forslår vi, at du kan flyve til Geneve lufthavn, og derefter bestille transfer hos os til 800 dkk t/r fra Geneve lufthavn – eller du kan leje en bil til Charmonix her.
Der er flybilletter at finde helt ned til 1.000 dkk for en returbillet.

Flyselskaber og søgeportaler, som flyver fra Danmark til Geneve i Schweiz:

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste flybilletter – skriv til os på rejsmed@debredeplanker.dk

Kør selv
Hvis du ønsker at køre selv, er der kun 15 timers kørsel, og knap 1400 kilometer.
Se rutevejledning her.

1

Dag 1:

Du møder vores guide i Chamonix kl. 9 og vi sørger for at du får din E-Mountainbike og udstyr. Du kan enten vælge at hoppe direkte på cyklen til den lille alpeby Argentière 125 m.o.h eller du kan vælge at blive transporteret derop i vores private minibus. Den første dag får du set det meste af Chamonix dalen fra oven, med dens legendariske gletsjer og smukke bjergtinder. Vi satser på at holde vores frokost pause i Buet området. Efter frokost kører vi op imod bjerghytten i 2020 m.o.h hvor vi skal overnatte og spise aftensmad.
Distancen vil være fra 25-35 km med en højdemeter på 300 til 700m.

2

Dag 2


Tideligt næste morgen drager vi afsted mod byen Le Buet hvor vores minibus venter på os. Vi kører til byen Champex i Schweiz (ca. 45minutters kørsel) hvor vi når naturskønne Lac de Champex og dernæst videre mod Val d’Arpette, som er det schweiziske svar på “lille Canada”. Vi holder frokost pause tæt på Champex. Sidst på dagen kører vi dig videre i minibussen til  Courmayeur i Italien (ca. 1 1⁄2 times kørsel). Her bor vi på et 2 stjernet hotel og det er også her vibspiser aftensmad.

Distancen vil være fra 20-35 km med en højdemeter på 300 til 700m.
Guiden kan evt. forkorte turen eller tage os med et andet og ligeså godt sted hen, hvis vejret ikke er med os.

3

Dag 3

Vi har afsat 3. dagen til at udforske det naturskønne Italienske område Val Ferret. Et super smukt sted, men også anderledes natur og med fantastisk udsigt. Vi spiser frokost på en lokal restaurant som serverer mad fra Aosta dalen. Sidst på dagen tar vi tilbage til Chamonix via Mont Blanc tunnelen og afslutter turen for denne gang.

Vi ønsker dig en god tur hjem.

Overnatningerne foregår på bjerget undervejs på turen, den ene nat foregår i sovesal og den næste nat på 2-stjernet hotel

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating