Marts – December
Rejseperiode
Dana Point
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
7 eller 14 dage
Varighed

Surf Camp | Californien

Rejs med på Surf Camp Californien. Californien bliver ofte associeret med surf og det var også her, at surfing for alvor startede i USA. Når man bevæger sig igennem staten, er det da heller ikke til at tage fejl – surfkulturen har sat sit tydelige præg. Surfing i Californien er særligt kendetegnet ved, at det er blevet en folkesport. Ung som gammel, dreng som pige – alle dyrker det. En tidlig morgen på stranden, og du vil se alt fra den dedikerede “klassiske surfer” til forretningsmanden, der hopper direkte fra våddragt til jakkesæt.

Foruden Californiens fede surfforhold, er der meget mere at opleve. Er du til shopping, god mad, en spændende kultur og en masse nationaliteter samlet et sted? I så fald er vores Californien Surf Camp spot on! For en surfer, er Californien klart en af de ønskede destinationer der skal opleves.

På Surf Camp i Californien har du også mulighed for mange andre aktiviteter. Blandt andet er der rig mulig for at tage på ture, hvor vi eksempelvis kan vandre, prøve SUP, snorkle og meget mere.

Er du tidsmæssigt udfordret, men stadig gerne vil have gode surfforhold og en anderledes kultur, så prøv vores Surf Camp i Marokko.

Flyv til Los Angeles (LAX) / San Diego (SAN), California, USA
Flyv til  Los Angeles (LAX) / San Diego (SAN), California, USA
Inkluderet
7 nætters indkvartering Alt udstyr
Transport til surfspots Surfguiding 2 gange dagligt
Morgenmad Lørdagstransfer strand/by
Wifi
Transfer fra LAX eller SAN
Ikke inkluderet
Flybillet
Transfer til LAX eller SAN
Tilvalg Transfer til LAX eller SAN: 600 dkk per booking
Surfboard forsikring (op til 21 dage): 270 dkk
Surfboard begyndertræning: 665 dkk

Rejsen til Surf Camp | Californien | USA

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Det er i de sidste år blevet nemt og billigt at komme til Californien, og man kan finde billetter helt ned til 2500 dkk retur. Man kan flyve til lufthavnene LAX eller SAN, og blive transporteret til hotellet, som er inkluderet i prisen.

Links til flyselskaber og søgeportaler:

Vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter – skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

1

Dag 1: Ankomstdag

Du lander i lufthavnen, og vi står klar til at hente dig. Afhængigt af hvornår du lander, er det en mulighed at komme ud på vandet allerede en første dag.

2

Dag 2-7

Dagen starter med morgenmad på Campen, hvorefter turen går til en af de mange strande i området. På en typisk dag tager vi mod stranden imellem klokken 9 og 10. Når vi er ankommet til stranden, vil der være surfinstruktion for dem, der ønsker det. Alternativt vil der også være privat surfguiding, hvor du får lov at surfe på de bedste lokale spots. Skulle du trænge til en dag med andre aktiviteter, så arrangerer vi gerne det for dig.

7

Dag 8: Afrejsedag

Turen nærmer sig sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt, kan der nås en surfsession.

Indkvartering Surf Camp Californien

På hotellets værelser er der WiFi, TV og køleskab. Alle værelser er med eget bad og aircondition.
Hvis du ikke har fået nok vand og motion ved surfing, er der pool og fitness på hotellet.

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating