30/9/18 – 13/10/18
Rejseperiode
Bali
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
14 dage
Varighed

Tag med på De Brede Plankers luksus surftur til Bali, hvis du gerne vil lære eller blive bedre til at surfe. Luksusturen er for dig som gerne vil tage afsted i en større gruppe hvor surf, hygge og komfort er prioriteret. Vi har med stor succes arrangeret luksus surfturen siden 2014, og vi glæder os ligeså meget til at komme afsted i år, som i de forrige år.

I år (2018) er luksus surfturen fra 30/9 – 13/10, hvor der er indlagt to mulige pausedage fra surfundervisningen. De dage er det muligt at opleve nogle af de mange andre ting Bali kan byde på. Af muligheder kan anbefales at tage ud til Gili øerne, vrag dyk ved Tulamben snorkel med Manta Rays ved ø’en Nusa Penida eller hoppe fra klipper i Aling Aling.

Luksussurfturen er både for begynderen såvel som den øvede surfer. Vi får undervisning af Rip Curl surfschool, som er Bali’s største og mest professionelle surfskole. Surfskolen har surfboards til alle niveauer, og har centre flere steder på øen så vi sikre os at vi altid surfer på det best mulige surfspot. Vi bliver delt ind i niveau, så alle får så meget ud af surfundervisningen som muligt. Når vi ikke surfer, så hygger vi i poolen, eller på nogle af de mangle lækre cafeer i området. Aftnerne bliver brugt på restauranter i området.

Bali er en af de bedste surfdestinationer i verden. Mange professionelle surfere kommer tilbage år efter år. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på denne tur. Tilbyder vi også ture til Bali hele året rundt. Se evt Bali surfcamp her.

Skynd dig at booke en plads, der er kun begrænsede antal pladser.

Flyv til Denpasar
Flyv fra  Denpasar
INDKLUDERET
13 nætter på luksus hotel Ankomst transfer
Morgenmad 5 middage på lækre restauranter
10 x 2 timers surfindervisning Surf udstyr til undervisning
2 x massage Dansk guide
IKKE INDKLUDERET
Flybillet

Resterende måltider

Rejsen til Bali

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Det er heldigvis meget let at komme til Bali, og man kan finde billetter ned til 4.000 dkk retur. Man flyver til Denpasar, hvorfra man bliver hentet med en taxi og kørt ud til hotellet. Det er inkluderet i prisen.

Links til flyselskaber og søgeportaler:

 

 

Vores surflektioner bliver planlagt efter forholdene i den givne periode. Derfor kan man ikke på nuværende tidspunkt sige noget om hvilke dage vi kommer til at surfe. Det endelig program bliver uddelt ved ankomst.

Nedenfor et meget kort overblik over hvordan turen ca. ser ud.

1

Dag 1: Ankomstdag

1: Ankomst til Denpasar lufthavn. Hvor du vil blive hentet af en chauffør med et DBP skilt.

2: Hygge på hotellet

3: Aftensmad på restaurant i nærheden

2-6

Dag 2-6

1: Surfundervisning af Bali’s bedste og mest kompetente surfskole

2: Hygge i solen, eller ud og se ø’en

3: Spiser på en af de mange fantastiske restauranter der findes i Canggu eller Seminyak

7-8

Dag 7-8

Det er pause dage og derfor ingen surfundervisning på programmet. Det er derfor oplagt at tage på sightseeing på Bali. Bali har mange aktiviteter som er næsten lige så sjove som at surfe. Tag ud og dyk, prøv canyoning eller tag op til området Aling Aling på nordsiden af Bali og hop ud fra klipper eller rutsj ned gennem vandfald.

9-13

Dag 9-13

1: Vi er igang igen 🙂

2: Surfundervisning af Bali’s bedste og mest kompetente surfskole

3: Hygge i solen, eller ud og se ø’en

4: Spiser på en af de mange fantastiske restauranter der findes i Canggu eller Seminyak

14

Dag 14: Afrejsedag

1: Øv, allerede afrejse dag.

2: Sidder i flyveren med trætte surfarme og tænker tilbage på en fantastisk tur


Vi takker for en forrygende tur og håber at se dig igen på en af vores aktive rejser.

Bali er en del af Indonesien. Balis geografiske placering lige under ækvator sikre et perfekt klima til surf. Bali har en lufttemperatur på ca. 32 grader året rundt, og havtemperatur på 28 grader. Det betyder, at man kan surfe i badeshorts/bikini og evt. en t-shirt for at beskytte sig mod solen.

Lokalbefolkningen på Bali er hinduer, de er utroligt flinke og servicemindede.

Bali er en ø med mange aktivitetsmuligheder såsom: Dykning, fiskeri, yoga, rafting, hikking, vulkanbestigning og meget mere.

Vi bliver indlogeret på hotel lige ned til den kendte strand “Old Mans” som ligger i området Canggu. Der er både værelser med twin senge (separate senge), og værelser med dobbeltsenge. Hvis man ønsker sit eget værelse er det selvfølgelig også muligt, men koster 1.500 dkk ekstra. Hotellet ligger i det kendte og meget trendy område Canggu. Hotellet har en pool på taget med udsigt ud over havet. Der er max 1 min ned til stranden, så der er rig mulighed for at freesurfe, eller se solen gå ned over havet mens man nyder en kokosnød eller en Bintang – lokal øl. Desuden byder området på nogle af Bali’s mest lækre cafée, restauranter samt barer.

  • Lounge
Luksustur Bali
Lækre forhold
Lær at surfe
surfer til højre
Surfer til venstre

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 3 anmeldelser
31. oktober 2016

Surftur i verdensklasse med dansk hygge

Jeg har været på offpiste udviklingstur i Makedonien og luksussurftur i Bali med De Brede Planker. Begge ture har været fantastiske oplevelser. Fælles for begge var at bestilling af rejse foregik smertefrit og blev tilpasset vores behov. I Bali ankom vi to dage tidligere end de andre, men der var selvfølgelig sørget for ekstra surfundervisning således at vi kunne tyvstarte.

På begge ture har vi været så heldige at have Christoffer Backman Sørensen med som guide, som sørger for at ALT foregår gnidningsløst og en en fantastisk atmosfære. Vi kunne blot fokuserer på at rejsens formål – Ski eller surf.

De balinesiske surfinstruktører er meget imødekommende og fik alle ud på den grønne bølge. Har du nogensinde været det mindste fascineret over surfing og tænkt at det var noget, så er en tur med De Brede Planker muligheden for at prøve drømmen.

1. august 2017

Ekstremt gode surf forhold. En virkelig hyggelig tur med masser af surfing, afslapning i poolen og mange arrangementer om aftenen med gode restaurant besøg. Kan helt klart anbefales.

1. august 2017

Luksusturen til Bali med De Brede Planker er en rejse jeg aldrig glemmer.
Surf forholdene er fantastiske, turen er virkelig godt arrangeret og planlagt og der er masser af sjove aktivteter, også når man ikke surfer. Masser af hygge, sol, afslapning, god mad og uforglemmelige minder.
Fantastisk tur, der klart kan anbefales! Jeg glæder mig til at komme afsted igen.

Anmeld os!

Rating